XXIV Всеукраїнський відкритий конкурс читців імені Т.Г. Шевченка

22 квітня 2018 року в столиці нашої Батьківщини відбувся XXIV Всеукраїнський відкритий конкурс читців імені Т.Г. Шевченка, II відбірковий етап Міжнародного проекту - конкурсу «Шевченко єднає народи».  Конкурс був приурочений до річниці викупу поета з кріпацтва.

На цьому конкурсі наше училище представляв студент II курсу спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи», Лауреат II ступеню обласного конкурсу «Світлиця Кобзаревих дум» Михайло Саітов (викладач Чумаченко О.Ф.).

Журі конкурсу на чолі з Народною артисткою України Галиною Яблонською високо оцінили виступ нашого студента.

Михайло став Лауреатом I ступеня в номінації «Виконавці та колективи навчальних закладів культури».

Надзвичайно приємним є той факт, що в конкурсі взяли участь випускники спеціалізації «Видовищно - театралізовані заходи» Херсонського училища культури минулих років, які також повернулися з високими нагородами: Ірина Марчук (випуск 2006 р.) – Лауреат I ступеня в номінації «Виконавці аматори та аматорські колективи» та Олексій Абзелімов – Лауреат II ступеню в номінації «Професійні виконавці». Праця, яка була вкладена  у студентів у свій час  викладачами Жиленко Н.С. та Капустяном С.В. на заняттях зі сценічної мови дає свої яскраві результати.

Наші Лауреати  запрошені взяти участь у Міжнародному проекті - конкурсі «Шевченко єднає народи», який відбудеться 22 травня 2018 року в Києві.

Пишаємось нашими переможцями і  готуємось брати нові вершини.

 

Голова ЦК ВТЗ,

викладач-методист

Чумаченко О.Ф.