Світлій пам'яті Тетяни Юріївни Крижановської

Колектив КЗ «Херсонський фаховий коледж культури і мистецтв»ХОР у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті викладача коледжу ТЕТЯНИ ЮРІЇВНИ КРИЖАНОВСЬКОЇ. Така передчасна смерть-втрата для рідних, близьких, колег та друзів.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, що була важливою у житті багатьох, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Випускниця Херсонського культурно-освітнього училища 1979 року, Тетяна Юріївна після закінчення Київського інституту культури розпочинає свою трудову діяльність у рідному закладі. Класний керівник, завідувачка кабінету культурно-дозвіллєвої діяльності, голова циклової комісії «Фундаментальні та професійно-орієнтовані дисципліни». Власноруч Тетяна Юріївна обладнала кабінет народознавства та індустрії дозвілля, перетворивши стандартну кімнату у затишну світлицю з численними експонатами культурної спадщини українського народу. Це була яскрава, творча особистість, яка швидко знаходила спільну мову зі студентами та надихала їх на цікаві творчі проекти. Тетяна Юріївна приймала активну участь у навчально-виховній роботі та культурно-мистецькому житті коледжа культури і мистецтв, організовуючи різноманітіні дозвіллєві заходи, благодійні ,культурно –мистецькі акції, фестивалі, свята, конкурси, вечори відпочинку, дитячі ранки, таким чином безпосередньо формуючи дозвіллєвий та святковий простір Херсонщини.

У нашій пам’яті Тетяна Юріївна назавжди залишиться професіоналом своєї справи,  доброзичливим колегою, добрим другом.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Вічна світла пам’ять нашій колезі.