"Лиманські зорі"

31 березня 2018 року у м. Миколаєві відбувся IV Всеукраїнський відкритий багатожанровий фестиваль - конкурс мистецтв «Лиманські зорі», який проводиться благодійним фондом «Сприяння здібної та обдарованої особистості» за підтримки Міністерства культури України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Студенти спеціалізації «Видовищно - театралізовані заходи» Херсонського училища культури  Валерія Липа (III ВТЗ) та Михайло Саітов (II ВТЗ) взяли участь у конкурсі в номінації «Театральне мистецтво» (читці, IV вікова група ).

Валерія Липа виступила з програмою, яка складалася з літературної композиції «Стояла я і слухала весну» за творами українських поетів та оповідання А.Чехова «Риб’яче кохання».

Михайло Саітов представив програму, яка складалася з вірша Т. Шевченка «І виріс я на чужині» та оповідання О.Вишні «Так ні чорта з того й не вийшло».

За рішенням журі В. Липа отримала диплом та статуетку «За кращий сценічний образ», а М. Саітов Диплом  та статуетку  лауреата III ступеню.

Керівник студентів Чумаченко О.Ф. отримала Подяку за активну за активну участь у фестивалі, за сприяння розвитку високо - естетичних навичок особистості, підтримку фестивального руху в Україні.

Наш випускник 2009 року, а нині провідний методист  Херсонського ОЦНТ Олексій Абзелімов теж взяв участь у фестивалі-конкурсі і отримав Диплом  та статуетку лауреата II ступеню.

Голова ЦК ВТЗ,

викладач-методист

Чумаченко О.Ф.