До Всесвітнього дня щастя

21 березня 2018 року, вперше у Херсонському училищі культури, студенти та викладачі святкували Всесвітній день щастя. Вже п’ять років поспіль світ відзначає це - найоригінальніше і водночас незвичне свято. Всесвітній день щастя, був заснований Генеральною Асамблеєю ООН 28 червня 2012 року. І не випадково, адже  прагнення до щастя є невід’ємним бажанням кожної людини на планеті! Ініціатива ж святкування надійшла з невеличкої гірської країни в Азії – Бутану.

Цього дня студенти ІІІ курсу спеціалізацій «Народне пісенне мистецтво» (народний спів), «Народне інструментальне мистецтво» (народні інструменти) під творчим керівництвом викладача Максименко О.В. підготували та провели яскраву розважальну програму, насичену сюрпризами та подарунками.

Зустрічали гостей свята красуні - стюардеси, які «реєстрували» всіх  на авіалайнер «Щасливий рейс», який і переніс гостей свята, хоч на деякий час, у щасливе майбутнє, де панує лише радість і добро. Вдалось створити  по-справжньому святкову атмосферу, подарувати море позитиву, гарний настрій і організувати активний відпочинок всіх охочих.

Студенти мали змогу взяти участь у кумедних іграх та конкурсах, та ще й отримати солодкі подарунки.

Родзинкою програми стало проведення лотереї «Щасливий квиток». Переможця визначали за допомогою «чарівної» скриньки.

Друзі, пам’ятайте! Посмішка виходить від уст, але щастя йде від серця. Тож, будьте  щасливими завжди!