До Міжнародного дня рідної мови

Відповідно до листа Інституту модернізації змісту освіти № 221/10-348 від 09.02.2018 року «Про відзначення Міжнародного дня рідної мови» та за підтримки Міністерства освіти і науки України в училищі 21.02.2018 року був організований та проведений «Диктант єдності». Студенти ІІ курсу спеціалізацій «Сучасна хореографія», «Народна хореографія» та «Декоративно-прикладне мистецтво» написали диктантз такими результатами:

- Високий рівень – 7

- Достатній – 8

- Середній – 3

На перервах в холі училища для студентів та педагогів демонструвалися уроки грамотності українського педагога, теле- та радіоведучого,  лауреату Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» (1996) та Міжнародної літературно-мистецької премії імені Григорія Сковороди (2007), Заслуженого працівника освіти України (2017) професора О. Авраменка.

Закінчився день ток-шоу «Стосується кожного» з теми «Лихословлячи творимо, чи руйнуємо?».

На ток-шоу дібрано інформацію з різних джерел стосовно вживання нецензурної лексики у різних сферах життя суспільства.

Матеріал влучно проілюстровано уривками фільмів «Джентльмени удачі», «Вода», відео зі статичними даними про ставлення до лихослів’я пересічних українців, мотиваційним відео «Сила слова».

З метою попередження лихослів’я серед студентства та збереження толерантності спілкування між педагогами і студентами учасниками ток-шоу було презентовано інформаційно-іміджеві буклети: «В арсенал досвідченому педагогу», «Лікуймо душі кволі та недужі від суржику отруйної калюжі».