День студента

День студента — свято всіх студентів, яке в Україні відзначають як і в більшості країн світу — 17 листопада, також відоме як міжнародний День студентів. Свято асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами. Наше училище кожен рік святкує день студента разом з усім світом. Цього року своєрідною темою свята стала "Казка", бо студент родом з дитинства.

З самого ранку студентів зустрічав святково прикрашене фоє з діючою фотозоною, трьома ігровими зонами та зоною з аквагримом. Студенти могли грати у всіх трьох зонах, заробляти бали. А на великій перерві студентів чекала яскрава, казкова ігрова програма із солоденькими призами, та нагородження переможців ігрових зон. Третє місце зайняла:  Бабенко Анна, друге  Падалка Катерина, Перше - Капрієлова Анастасія.

Яскраву і позитивну крапку цього дня поставив концерт "Як козаки день студента рятували", підготований студентами першого курсу спеціальності "Сценічне мистецтво", спеціалізації "Видовищно - театралізовані заходи" під керівництвом Маіляна Карена Володимировича. Весь день пройшов дуже позитивно та активно. Дякуємо всім, хто долучився до святкування.