День студентського самоврядування

16 листопада студентською радою Херсонського училища культури було організовано та проведено день студентського самоврядування, присвячений Міжнародному Дню студента.

В цей день керівництво навчально-виховним процесом було передано членам студентської ради, а найкращі студенти училища спробували себе у ролі викладачів та старанно виконували свої обов’язки. Для студентів - це чудова нагода відчути усі складнощі роботи: довгу та відповідальну працю викладачів, терпіння та сили, уміння та професіоналізм. А також відданість, креативність та унікальність кожного в своїй справі.  А в цей час, викладачі отримали можливість повернутися до студентських років, та відчути себе у ролі безтурботних студентів.

Студенти готувалися до цього дня дуже активно: фойє було прикрашено яскравими декораціями за тематикою «Космос», які підготували студенти спеціалізації “Декоративно-прикладне мистецтво”. Кожну перерву звучала музика, а о 13:05 студенти ІІ курсу спеціалізації “Видовищно-театралізовані заходи” провели ігрову  програму. Взявши участь в якій студенти отримали солодкі подарунки та абонементи у їдальню.

А вже о 14.30 у актовій залі на студентів та викладачів чекала святкова розважальна програма «Квантовий стрибок». Підготували її студенти IV курсів спеціалізацій “Народне пісенне мистецтво”(народний спів) та “Народне інструментальне мистецтво” (духові інструменти) під творчим керівництвом викладача Максименко О.В. Всі присутні поринули у захоплюючу подорож у часі та зустрілися з студентами різних епох. Наприкінці розважальної програми відбулося нагородження усіх старанних, активних та креативних студентів.

У нашому училищі робиться все для того, щоб студенти стали самостійними, відповідальними, і це свято тому підтвердження.

Зі святом!!!

Інформаційний комітет студентської ради