"Світлиця Кобзаревих дум"- 2019

9 березня в день народження Великого Кобзаря, на базі Новокаховського Палацу культури пройшов обласний конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченка «Світлиця Кобзаревих дум».

В конкурсі взяли участь поетичні театри, студенти вищих навчальних закладів сфери культури і освіти та читці – аматори. Учасників і почесне журі привітно зустріли господарі Нової Каховки – чудового міста на березі Дніпра.

Конкурс відкрив зведений хор, який виконав твір «Реве та стогне Дніпр широкий», у супроводі оркестру народних інструментів Палацу культури.

 Зі сцени лунали поетичні твори Т.Г. Шевченка, такі знайомі і такі до болю сучасні. Серед конкурсантів було приємно бачити випускників нашого училища спеціалізації «Видовищно – театралізовані заходи».

 В конкурсній програмі взяла участь  студентка ІІ курсу спеціальності «Сценічне мистецтво», спеціалізації «Видовищно – театралізовані заходи» Соценко Юлія (керівник  Довженко В.С.), яка отримала диплом І ступеню в номінації «Студенти вищих навчальних закладів сфери культури і освіти.»