До Міжнародного дня музики

«Мета музики – торкатись сердець» (Й.С. Бах)

1 жовтня у Міжнародний день музики наш коледж був переповнений звуками величної класичної музики і яскравих ритмів джазу. Це створило святкову атмосферу. Крім того, Студенти коледжу  мали змогу ознайомитись з тематичною книжковою виставкою та висловлюваннями про музику видатних композиторів, розміщеними на стендах.

А колежанки 1 курсів спеціалізацій «Народне пісенне мистецтво» та «Народне інструментальне мистецтво» ще й взяли участь у музичному квесті. Вони захоплено виконували різноманітні завдання – шукали відповіді на питання, розгадували ребус та кросворд, і в решті-решт, знайшли пазли, з яких склали малюнок з цінною порадою від польського піаніста Ігнація Падеревського: «Якщо я не займаюся на фортепіано один день, це помічаю тільки я. Якщо я не займаюся два дні, це помічають критики. Якщо я не займаюся три дні, це помічає публіка…»

А головне, сподіваємось, першокурсники зрозуміли, що без наполегливого вивчення музично-теоретичних дисциплін їм не стати справжніми  музикантами. Побажаємо і першокурсникам, і усім студентам коледжу «чистоти інтонації» у  житті, натхнення, успіхів у навчанні  та творчості!

Дякуємо за співпрацю завідуючій ЦК «Музично-теоретичні дисципліни» Тамарі Василівні Григор’євій та завідуючій бібліотекою Ірині Петрівні Бояриновій.